بتن ریزی کف
بتن ریزی کف
Blog Article
خواص مکانیکی سیمانهای هیدرولیکی توسط سیلیکاتهای آن (بلیت و آلیت) کنترل میشود. به علاوه، رفتار این نوع سیمانها در فاز مایع (هنگام قرارگیری ترکیب در کوره) نیز به دو ماده دیگر (سلیت و براون میلریت) بستگی دارد.
با آنکه سیمان پرتلند حاوی ترکیبات مختلف کلسیم است، ولی نتایج تجزیههای شیمیایی روزمره، بر حسب اکسیدهای عناصر موجود گزارش میشود.
این مرحله اصلیترین بخش تولید سیمان است که در آن مواد اولیه به محصول نهایی نزدیکتر میشوند.
از آنجا که موازنه آلومینات به سولفات در فاز محلول خمیر سیمان پرتلند هیدراته تعیینکننده این است که رفتار گیرش معمولی است یا خیر، لذا پدیدههای مختلف گیرش که تحتتأثیر ناموازن بودن نسبت A/Š قرار میگیرند و اهمیت کاربردی در تکنولوژی بتن دارند، در شکل بالا به تصویر درآمده و در ذیل مورد بحث قرار گرفتهاند:
از این نوع سیمان در سازه های دریایی، فاضلاب ها، سدها، پل ها و غیره استفاده می شود.
مصرف آن در ساختمان پانتئون شهر رم واقع در ایتالیا که مربوط به ۲۷ سال قبل از میلاد است، دیده شدهاست.
تأثیر ترکیب اجزا، نرمی و حرارت هیدراتاسیون روی ایجاد حرارت در خمیرهای سیمان (نسبت آب به سیمان ۰٫۴) همانطور که گفته شد، منظور از سیمان یا بهتر بگوییم سیمان هیدرولیکی، سیمانی است که نه تنها بر اثر واکنش با آب سخت میشود، بلکه محصولی مقاوم در برابر آب نیز تولید میکند.
از کاربردهای اصلی سیمان، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سلام برای خریدسیمان های نانو و ضد آب به سایت ما مراجعه کنید . کارآفرین بهت معرفی می کنم . از وبلاگم هم دیدن کن .
این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا اندازه ذرات مواد اولیه تأثیر مستقیمی بر کیفیت فرآیند تولید اطلاعات بیشتر دارد.
در فرآیند تولید سیمان به صورت تر، آسیاب و همگن کردن مخلوط مواد خام به شکل دوغاب حاوی ۳۰ تا ۴۰% آب انجام میگیرد. کارخانجات سیمان مدرن، فرآیند خشک را که از نظر انرژی، کارایی بیشتری نسبت به فرآیند تر دارد ترجیح میدهند، زیرا آب مصرفی برای دوغاب متعاقباً قبل از عمل کلینکر کردن باید بخار شود.
جدول زیر، درصد استفاده از مواد اصلی در ترکیب سیمانهای معمولی را نمایش میدهد:
نسبت آب به سیمان باید به دقت کنترل شود، زیرا کمبود یا زیاد بودن آب میتواند بر مقاومت نهایی بتن یا ملات تأثیر منفی بگذارد.
میزان اکسید منیزیم توسط استانداردها به ۶% محدود شده است، زیرا باعث انبساط غیرسالم در بتن در اثر تأخیر در هیدراتاسیون، به ویژه در محیط مرطوب میشود.